H Επίτροπος “έκοψε” τους βαθμολογικούς ηλεκτρονικούς πίνακες του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τελικά για την αξία των ηλεκτρονικών πινάκων βαθμολόγησης που θα τοποθετηθούν στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, αφού ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Επίτροπος που ελέγχει τα οικονομικά των Δήμων του Έβρου, δεν μπορούν να τα βρουν.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως είπε ο Βαγγέλης Λαμπάκης στην κοπή πίτας του ΜΓΣ “Εθνικός”, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει εδώ και οκτώ μήνες εξασφαλίσει τα χρήματα για τους ηλεκτρονικούς πίνακες του Κολυμβητηρίου και είναι ένα ποσό 300.000 €, ενώ έχει βρεθεί και η ανάδοχος εταιρεία που θα κάνει την προμήθεια του εξοπλισμού.

Όμως, η Επίτροπος έχει διαφορετική άποψη και δεν εγκρίνει τη δαπάνη, “προτείνοντας” στο Δήμο Αλεξανδρούπολης να προμηθευτεί πίνακες αξίας 120.000 € και αυτή η διάσταση απόψεων θα συζητηθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο στις 10 Μαρτίου, οπότε και θα συζητηθεί η εν λόγω προσφυγή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η “επιμονή” του Δήμου Αλεξανδρούπολης στους πίνακες των 300.000 € έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα είναι πολύ ανώτεροι τεχνολογικά και θα κάνουν το Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης να ξεχωρίζει και να μπορεί να διεκδικεί διοργανώσεις μεγάλου και πολύ μεγάλου βεληνεκούς.

Εν τω μεταξύ στην ίδια εκδήλωση, ο κος Λαμπάκης ζήτησε και “τη βοήθεια του κοινού” για το παλιό κολυμβητήριο, το οποίο θα κατεδαφιστεί μεν, αλλά όπως είπε ο Δήμαρχος “δεν θέλει να κάνει λάθος” για την αξιοποίηση του χώρου (που θα είναι αθλητικής φύσεως πάντως) και γι’ αυτό θέτει το θέμα σε διαβούλευση καλώντας τους αθλητικούς φορείς να υποβάλλουν προτάσεις.