Tο INVISIBLE του Δημήτρη Αθανίτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης από την Κ.Λ.Α.

Ένας πατέρας χάνει τη θέση του στον κόσμο. Ο Άρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του…

Με τον Γιάννη Στάνκογλου στην κορυφαία ίσως στιγμή της καριέρας του, ο Αθανίτης περιγράφει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια και ακρίβεια πως οι αδύνατοι και υποτιμημένοι μπορούν να μετατραπούν στην πιο επικίνδυνη ωρολογιακή βόμβα της κοινωνίας, περιμένοντας απλά να εκραγούν.

Την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, Ώρα έναρξης: 21:30μμ

Στην προβολή της Δευτέρας θα παραβρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας Δημήτρης Αθανίτης ο οποίος θα συζητήσει με το κοινό μετά το πέρας της προβολής!

Επιπλέον την Τρίτη ο Δημήτρης Αθανίτης έχει ετοιμάσει για το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης ένα πολύ ενδιαφέρον Masterclass με τίτλο “Σκηνοθετώντας το Invisible”. Σε αυτό αποκωδικοποιεί τη σκηνοθετική διαδικασία και αναλύει επί μέρους στοιχεία, αλλά και τη συνολική οπτική όπως εμπεριέχεται στην επιλογή και τη διεύθυνση των ηθοποιών,τη σύλληψη και επεξεργασία του σεναρίου, την αξιοποίηση του χώρου, το ύφος της φωτογραφίας, το ρόλο της μουσικής και φυσικά σε αυτή καθαυτή τη σκηνοθεσία. Από την αρχική σύλληψη, στη δημιουργική διαδικασία της σύνθεσης, μέσα από μια προσωπική γραφή.

To masterclass του Δημήτρη Αθανίτη θα γίνει την Τρίτη 14/2 στις 5 με 7 το απόγευμα στο Ιστορικό μουσείο, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

ΔΕΙΤΕ το trailer της ταινίας