Ποιους ‘αδίκησε’ η Έφη Αχτσιόγλου κατά την επίσκεψή της στον Έβρο;

Την “ενόχληση” του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Διδυμοτείχου από την επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου διατρανώνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Διδυμοτείχου με δική της ανακοίνωσε, καταδίκασε το γεγονός ότι η κα Αχτσιόγλου επισκέφθηκε τα Εργατικά Κέντρα Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, αλλά όχι αυτό της πόλης των κάστρων αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Με έμμεσο τρόπο, αλλά σαφείς προθέσεις και στόχευση η Υπουργός Εργασίας κα Έφη Αχτσιόγλου κατά την επίσκεψή της στον Έβρο επισκέφθηκε από τα τρία Εργατικά Κέντρα του νομού μόνο τα δύο, αγνοώντας το Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου.
Θεωρούμε ότι η συναντήσεις της κας Υπουργού με εργαζόμενους σε όλη τη χώρα είναι επιβεβλημένη ανάγκη προκειμένου από την επαφή μαζί τους να καταγραφούν τα ειδικά προβλήματα κάθε περιοχής.
Η Υπουργός Εργασίας μάλλον αδιαφόρησε για τα προβλήματα της πόλης του Διδυμοτείχου…”

Υιοθετώντας τις θέσεις του ΕΚ Διδυμοτείχου, ο κος Δημοσχάκης σχολίασε: “Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της στον Έβρο η κα Αχτσιόγλου, πέρασε έξω από το Διδυμότειχο και αδιαφόρησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της πόλης και της Περιφέρειας αυτής!”