Ο Κυριάκος Αετόπουλος ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Γιαννέλου, κράτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αλεξανδρούπολης στην πρώτη συνεδρίαση μετά από το θάνατό του. Να θυμίσουμε ότι ο Θεόδωρος Γιαννέλος έφυγε από τη ζωή το βράδι της Πέμπτης 02/02 σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο κος Λαμπάκης έκανε εκτενή αναφορά στον εκλιπόντα δημοτικό σύμβουλο, με τον οποίο είναι γνωστό ότι συνδεόταν και φιλικά, πέρα από την “πολιτική” σχέση στα δημοτικά πράγματα. Ο κος Λαμπάκης αναφέρθηκε ακόμη και στις τελευταίες στιγμές του Θόδωρου Γιαννέλου, ενώ παρουσίασε στο σώμα και τον αντικαταστάτη του που είναι ο κος Κυριάκος Αετόπουλος.

Ο κος Αετόπουλος ορκίστηκε το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου ενώ στην έναρξη της συνεδρίασης διαβάστηκε ο όρκος από τον πρόεδρο του ΔΣ, Θεόδωρο Αγγλιά.

Όσο για τον ίδιο τον κο Αετόπουλο να θυμίσουμε ότι είναι γνωστός τόσο από την ενασχόληση του με τη διαφήμιση, όσο και την ενασχόλησή του με τα κοινά αφού μεταξύ άλλων έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου.

Πάντως η συνεδρίαση στην οποία έγινε η παρθενική εμφάνιση του κου Αετόπουλου, ήταν “τυπική” καθόσον επρόκειτο για μία απόφαση που έπρεπε να λάβει το σώμα ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δανειοδότησης του έργου αλλαγής του φωτισμού του δήμου με λαμπτήρες LED.