Η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Έβρου για τις επενδύσεις και την εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας. Οι ιδιωτικές επενδύσεις που θα παράγουν πλούτο, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα αυξήσουν τα έσοδα του κράτους μεγαλώνοντας την φορολογητέα ύλη μέσω της παραγωγής πλούτου και όχι μέσω της αύξησης των συντελεστών, είναι βασικό συστατικό αυτού του σχεδίου. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα υποστηρίξει οποιαδήποτε επένδυση ΔΕΝ απειλεί το περιβάλλον και σε αυτό δεν θα κάνει καμία έκπτωση, παράλληλα όμως θα σέβεται και θα εφαρμόζει τις αποφάσεις των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων και της δικαιοσύνης -όχι a la cart κι όταν αυτές είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν για λαϊκισμό.

Η ΝΟΔΕ Έβρου δεν αντιλαμβάνεται όλη αυτή την πρεμούρα να απαντήσει για κάτι για το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί δημοσίως. Η υπόθεση της επένδυσης χρυσού στο Πέραμα, ως έχει, έχει κλείσει οριστικά για την ΝΟΔΕ Έβρου από το 2011, όταν συνυπέγραψε το σχετικό ψήφισμα μαζί με τους υπόλοιπους φορείς Έβρου και Ροδόπης και δεν πρόκειται να αναλώνει τον χρόνο της προσπαθώντας να πείσει ότι δε μιμείται την κυβέρνηση εκδίδοντας διαρκώς non papers. Αντιθέτως, θα συνεχίσει να συμμετάσχει με όλες της τις δυνάμεις στην λύση των προβλημάτων του πολύπαθου νομού μας και να μεταφέρει τα προβλήματα του και προτάσεις για τις λύσεις τους στα κεντρικά του κόμματος.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καλά θα κάνει να αναρωτηθεί πόσο δυσφημεί τη χώρα μας στους επενδυτικούς κύκλους με τις παλινωδίες του κ. Σκουρλέτη, με τα αρχαία που ανακαλύπτονται «ξαφνικά» στο Ελληνικό και στην Ρόδο, με τους ψευτοηρωισμούς  του κ. Δρίτσα, με την ασέβεια προς τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που κάνουν τον οποιονδήποτε επενδυτή να αισθάνεται ανασφαλής.

Οι επενδυτές, για να έρθουν σε μία χώρα, θέλουν μία κυβέρνηση που να πιστεύει στην ιδιωτική πρωτοβουλία, να μη φοβούνται μήπως οι επενδύσεις τους ξαφνικά δεν τους ανήκουν, όπως τα ξενοδοχεία στα νησιά κατά τον κ. Μουζάλα.
Οι επενδυτές, για να έρθουν σε μία χώρα, θέλουν μία κυβέρνηση που να έχει συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση και όχι να είναι υπέρ της Ευρώπης, επειδή απλά διαπίστωσε μετά από 6 μήνες επικίνδυνων πειραματισμών το 2015 ότι δεν έχει άλλη εθνικά χρήσιμη επιλογή.
Οι επενδυτές, για να έρθουν σε μία χώρα, θέλουν μία κυβέρνηση που να μην έχει κάθε μέρα και διαφορετική άποψη σε συγκεκριμένα θέματα.

Είναι αυταπόδεικτο ότι η σημερινή κυβέρνηση δε διαθέτει κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όσα μυστικά ταξίδια και να κάνει ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας για να συναντήσει δήθεν επενδυτές στο Παρίσι, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, εκτός από αυτές που είναι αποτέλεσμα ξεπουλήματος όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αλλαγή του επενδυτικού κλίματος για την χώρα μας είναι να παραιτηθεί και να προσφύγουμε στις κάλπες.

ΥΓ: Τιμή μας να μας χαρακτηρίζουν χυδαίους και υβριστές επειδή λέμε την αλήθεια.

 

ΝΟΔΕ Έβρου