Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η Εκδήλωση του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μμ στο Hotel Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, το Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Κλινικό Συμπεριφοριστή Ζώων συντροφιάς και Συγγραφέα του βιβλίου ΚΥΝΟΣ…ΝΟΥΣ από τις εκδόσεις Ψύχαλος, Ευάγγελο Διαμαντάκο.
Ο Ευάγγελος Διαμαντάκος είναι Υπ. διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και μεγάλη εργασιακή εμπειρία στην εκπαίδευση των σκύλων θα παρευρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ώστε να μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες συμβουλές και πρακτικές γύρω από τη συμπεριφορά των τετράποδων φίλων μας αλλά και για να μας παρουσιάσει ένα από τα 10 καλύτερα βιβλία σε προτίμηση του αναγνωστικού κοινού για το 2016 στην κατηγορία ΕΥΖΗΝ.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ανοιχτού διαλόγου με τον συγγραφέα αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα με αφορμή την κοπή πίτας του σωματείου.


Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
17:30 Προσέλευση κοινού
18:00 Παρουσίαση του βιβλίου ΚΥΝΟΣ…ΝΟΥΣ
18:45 Διάλλειμα
19:00 Κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ
19:30 Ανοιχτή συζήτηση με τον συγγραφέα
20:00 Υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δίνεται η δυνατότητα απόκτησης του βιβλίου σε προνομιακή τιμή από το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.

Είσοδος: 5€ (όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ)