Έτοιμος για μεγάλη νίκη ο Εθνικός υποδέχεται τον ΠΑΟ στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”

Στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 5μμ στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Η ομάδα του Εθνικού παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό και το ίδιο στοχεύει να κάνει και αυτή τη φορά παρότι κατά μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει τον μεγάλο στόχο της παραμονής αλλά και της 8αδας. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς και στο +11 από την Παναχαϊκή που είναι στην 9η θέση.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είναι από τους αγώνες πρόκληση για την ομάδα μου διότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο. Θα αντιμετωπίσουμε τον δεύτερο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό και θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Δεν φοβόμαστε, δεν πιεζόμαστε και δεν αγχωνόμαστε. Είναι σίγουρο πως θα γίνει ωραίος και δυνατός αγώνας και ο κόσμος θα απολαύσει υψηλού επιπεδου θέαμα».

Σε 27 αναμετρήσεις από το 1998 ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στις νίκες με 21-6.