(Video) Ο Βαγγέλης Λαμπάκης έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί…

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει ενώπιον των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης παρουσιάζοντας τον “άλλο” του εαυτό που λίγοι γνωρίζουν.

Ο κος Λαμπάκης έβγαλε για λίγο τα στενά παπούτσια του Δημάρχου και αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί με τους  Συμβούλους της Κοινότητας τη βιωματική του εμπειρία από την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση μέσα από ένα πιο συναισθηματικό πρίσμα.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά ο κος Λαμπάκης έχει φτιάξει έναν ορισμό του αυτοδιοικητικού με βάση τις εμπειρίες του στον οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και “η μεγάλη δυστυχία των δημοτών” που κουβαλάει κάθε Δήμαρχος, και η προσπάθεια για την καταπολέμησή της και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών ορίζει την προσωπική του ευτυχία.

Μέσα σε αυτή την εξομολόγηση, ο κος Λαμπάκης περιέλαβε και τα παράπονά του από στάσεις και συμπεριφορές συναδέλφων του ενώ σε ύφος περίπου απολογητικό εξήγησε και τα κίνητρα που τον οδηγούν ενίοτε σε αυστηρές αποφάσεις.

Από όποια σκοπιά και αν το δει κανείς, αυτά που είπε ο κος Λαμπάκης ήταν “λόγια καρδιάς” και η συγκεκριμένη στάση του αν δεν καταγράφηκε για πρώτη φορά, είναι σίγουρα πάρα πολύ σπάνια.