Μικρό καλάθι κρατούν οι αγρότες που “υποδέχτηκαν” στην Κομοτηνή τον υφυπουργό Εργασίας

Και μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Δ. Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν τελικά στην Κομοτηνή το απόγευμα της Παρασκευής 27/1 για να “υποδεχτούν” τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας.

Οι αγρότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν με συναδέλφους τους από το Νομό Ροδόπης και είχαν μία συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας, στον οποία επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους και απέσπασαν απο τον ίδιο τη δέσμευση ότι θα παραδώσει το ψήφισμά τους στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγρότες εξέφρασαν στον υφυπουργό την απογοήτευσή τους από την εφαρμοζόμενη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον αγροτικό τομέα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκαναν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους έξω από το Επιμελητήριο της Ροδόπης, όπου ο κος Πετρόπουλος πραγματοποίησε την “επετειακή” ομιλία.

Η γενική αίσθηση που αποκόμισαν από τη συνάντηση μαζί του πάντως ήταν για τους ιδιους απογοητευτική, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους.

Η κινητοποίηση των αγροτών έληξε ομαλά και χωρίς επεισόδια, αφού έμειναν πιστοί στην αρχική τους δέσμευση που ήταν ότι μοναδικός τους στόχος ήταν απλώς να επισημάνουν στον υπουργό την παρουσία τους.