(ΗΧΗΤΙΚΟ) Ο Κ. Μαυρίδης για τη διαγραφή του: “Ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν έχει κότσια να αναλάβει τις ευθύνες του – Πρέπει κάποτε να ανδρωθεί”

Σφόδρα ενοχλημένος από τη διαγραφή του από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” εμφανίζεται κος Κώστας Μαυρίδης. Μιλώντας στο “R” ο κος Μαυρίδης είπε ότι για τον ίδιο ήταν αναμενόμενη η κίνηση αυτή, εν τούτοις το χάσμα του με τον κο Λαμπάκη είναι πλέον προφανές.

“Ο κος Λαμπάκης δεν έχει τα κότσια να αναλάβει τις ευθύνες του” λέει ο κος Μαυρίδης εννοώντας πως η διαγραφή του από την παράταξη έγινε λόγω της υπόθεσης ΤΙΕΔΑ και της επιστροφής χρημάτων, τα οποία λάμβανε το τοτε Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης παρανόμως), όμως ο ίδιος θεωρεί συν-υπεύθυνο και τον δήμαρχο σε αυτή την κατάσταση. Σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο κος Μαυρίδης σημειώνει ότι “ο κος Λαμπάκης πρέπει να ανδρωθεί” και ανακοινώνει ότι δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά θα παραμείνει στο Σώμα ως ανεξάρτητος και “πιο απελευθερωμένος”, όπως λέει ο ίδιος.

ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του στο reportal.gr