Αλεξανδρούπολη: Η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” διέγραψε τον σύμβουλο Κώστα Μαυρίδη

Παρελθόν για την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” αποτελεί πλέον ο σύμβουλος Κώστας Μαυρίδης κατοπιν ομόφωνης απόφασης των μελών της παράταξης για διαγραφή του, λογω “αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς”

Να θυμίσουμε ότι ο κος Μαυρίδης έχει υπηρετήσει στη δημοτική αρχή ως Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ), αλλά και ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Η διένεξη με την παράταξη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου και η κατάληξή της είναι η σημερινή. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε τη στάση θα κρατήσει ο κος Μαυρίδης, καθώς η διαγραφή του από την παράταξη δεν σημαίνει αποπομπή από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό θα συμβεί μόνο αν το αποφασίσει ο ίδιος. Αν παραιτηθεί και από την ιδιότητα του Συμβούλου, τότε θα αντικατασταθεί από τον επόμενο σε ψήφους με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών.

Αν όχι, θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Σώμα.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”: 

Δια της παρούσης γνωστοποιούμε την  διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου, κου Κωνσταντίνου Μαυρίδη,  από την παράταξή μας «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» για λόγους που αφορούν αντιδεοντολογική και ασύμβατη συμπεριφορά με την ιδιότητα του αυτοδιοικητικού.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα.