Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τον Έβρο – Δείτε πότε

Για άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφτεί στον Έβρο. Η επίσκεψή του έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου και η “είδηση” έρχεται από την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Μέγαρο με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κώστα Χατζημιχαήλ και Αντώνη Φραντζή αντίστοιχα.

Η συνάντηση ήταν από καιρό προγραμματισμένη και τελικά πραγματοποιήθηκε χθες 24/1 έχοντας πάρει και μία αναβολή λόγω των καιρικών συνθηκών (επρόκειτο να γίνει στις 16/1 όμως λογώ παγετού είχε ακυρωθεί η πτήση Αλεξανδρούπολη – Αθήνα).

Τα προβλήματα και γενικώς η κατάσταση του επιχειρείν στη Θράκη φαίνεται τελικά ότι κράτησαν τεταμένο το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού η συνάντηση διήρησε συνολικά 50 λεπτά (οι συναντήσεις του ΠτΔ βάσει πρωτοκόλλου διαρκούν 20 λεπτά).

Επί του ζητήματος της επίσκεψης, ο κ. Χατζημιχαήλ ανέλυσε το  στρατηγικό πλάνο ενίσχυσης της ελκυστικότητας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης με ταυτόχρονη ενίσχυση του brand name ‘Θράκη’, καθώς και τα εργαλεία και μέσα επίτευξης του ανωτέρω στρατηγικού στόχου, αιτούμενος την συνδρομή της Προεδρίας και την συμμετοχή του ΠτΔ σε πλαίσιο συμβατό, αλλά ιδιαίτερα πολύτιμο και ισχυρό, με τις αρμοδιότητες του τελευταίου.

Ο κος Παυλόπουλος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΟΕΕΘ και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε όποια προβλήματα της περιοχής άπτονται της αρμοδιότητας του και η επόμενη συνάντηση τους ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου, οπότε και ο κος Παυλόπουλος θα επισκεφτεί τον Έβρο.

Εν τω μεταξύ, ο κος Παυλόπουλος πρόκειται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, όπου θα εμφανιστεί με γραβάτα από σουφλιώτικο μετάξι, την οποία του δώρισαν ο πρόεδρος και γραμματέας της ΟΕΕΘ.