(Βίντεο) Μία ‘Σειρήνα’ βρέθηκε για λίγο σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

Μία ‘Σειρήνα’ έκανε την εμφάνισή της σε παραλία της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τρίτης… Ο λόγος φυσικά για τη νέα δημιουργία του γνωστού πλέον Κούρδου ερασιτέχνη γλύπτη Χέμεν Μουχάμαντ, που πριν από μερικές ημέρες είχε αναστατώσει την Αλεξανδρούπολη με το γλυπτό που είχε φτιάξει από χιόνι.

Ο Χέμεν, λοιπόν, φαίνεται ότι προπονείται για το καλοκαίρι, αφού έχει λάβει τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ότι τότε θα διοργανωθεί ένα Φεστιβάλ με γλυπτά στην άμμο μετά την δημοσιότητα που είχε πάρει το γλυπτό από χιόνι.

Ο Χέμεν το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην παραλία “Δελφίνι” στην Αλεξανδρούπολη και έφτιαξε στην άμμο μία γυναικεία μορφή που θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει με Σειρήνα.

Το γλυπτό του μάλιστα έπαθε και ζημιά από έναν σκύλο που ο ιδιοκτήτης του είχε βγάλει βόλτα στην παραλία, όμως ο ιδιοκτήτης του ζώου, εντυπωσιασμένος και ο ίδιος από το έργο, βοήθησε τον Χέμεν στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Χέμεν υποστηρίζει με συγκεκριμένες τεχνικές και προσμίξεις στην άμμο, τα γλυπτά του μπορούν να ζουν να για πολύ περισσότερο καιρό, ενώ σύντομα θα φιλοτεχνήσει μία γοργόνα μεγάλων διαστάσεων από στερεό υλικό την οποία θα τοποθετήσει κάπου στην πόλη ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.