(φωτό+video) Η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου παρόντος του Μάκη Βορίδη

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα που έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη παρόντος του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη.

Ο κος Άνθιμος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό στο πρόσωπο του κου Βορίδη, επισημαίνοντας τη συνεργασία τους παλαιότερα, όταν κατείχε τον υπουργικό θώκο.

Δια της απουσίας του έλαμψε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά Άκης Γεροντόπουλος, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν την εορταστική εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης. Ανάμεσα τους ο βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι πρώην βουλευτές Αλέκος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης – αλλά και ο Φάνης Δημοσχάκης. Στην αίθουσα του ξενοδοχείου είδαμε ακόμα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Υποδομών, Ελένη Δημούδη και Κώστα Βενετίδη αντίστοιχα.

Φυσικά παρόν στην εκδήλωση σύσσωμο και το διοικητικό συμβούλιο της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου, της οποίας προεδρεύει ο κος Φώτης Αδαμάκης.