(ΦΩΤΟ+VIDEO) inspiRation – Αυτός είναι ο τρόπος που το Reportal ‘είδε’ το χιόνι της Αλεξανδρούπολης

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δημιούργησε η “Αριάδνη” οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι μας χάρισε πολύ όμορφες εικόνες. Αυτές προσπαθήσαμε να απαθανατίσουμε βγάζοντας -όσο γίνεται- -το ‘δημοσιογραφικό’ φίλτρο από το φακό του “R” και τις μοιραζόμαστε μαζί σας, ακριβώς επειδή δεν θέλουμε να “γράψουμε στο χιόνι” αυτές τις όμορφες αναμνήσεις.

Ας χαρούμε τις ομορφιές που μας δίνει η κάθε εποχή του χρόνου μέσα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της με την ευχή, την ελπίδα, αλλά και την προσπάθεια καμία ψυχή να μην υποφέρει.

Τούτες τις μέρες που η πλάση ντύνεται τα λευκά της, ας σκεφτούμε ότι το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και ας .βάλουμε ως στόχο να “εξαγνιστούμε” προσφέροντας ό,τι και σε όποιον μπορούμε. Κι αυτό που σίγουρα μπορούμε όλοι είναι να προσφέρουμε ευχάριστες αναμνήσεις στους εαυτούς και τους γύρω μας.

Κι επειδή είπαμε ότι το “δημοσιογραφικό” φίλτρο αφαιρείται δύσκολα, ναι υπήρξαν προβλήματα, υπήρξαν δυσκολίες, υπήρξαν αστοχίες, αλλά εν προκειμένω μπορούν να μπουν σε μία παρένθεση και να ασχοληθούμε μαζί τους μετά τη θέαση του βίντεο και των φωτογραφιών.