Τυχερό Δ. Σουφλίου: Ενημερώθηκαν από το στρατό ότι το νερό είναι ακατάλληλο!

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Οι κάτοικοι του οικισμού “Τυχερό” του Δήμου Σουφλίου ενημερώθηκαν από το στρατό για το γεγονός ότι το νερό που τρέχει στις βρύσες τους είναι ακατάλληλο για πόση!

Το παράδοξο του πράγματος είναι ότι αν στο χωριό δεν υπήρχαν στρατιωτικές κατοικίες (ΣΟΑ), ενδεχομένως και να μην μάθαιναν οι κάτοικοι αυτή την τόσο σοβαρή πληροφορία. Ο στρατός ελέγχει από καιρού εις καιρόν με δικά του μέσα το νερό των στρατιωτικών κατοικιών για την ασφάλεια των στελεχών του και από τους πρόσφατους ελέγχους προέκυψε ότι το νερό είναι ακατάλληλο για πόση.

Έτσι από σήμερα το απόγευμα στα πέντε κτίρια των στρατιωτικών κατοικιών του Τυχερού υπάρχει αναρτημένη ανακοίνωση που απαγορεύει στους ενοίκους να πίνουν νερό! Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον κο Δαρούση – μέλος της παράταξης “Συνεργασία, Ανάπτυξη, Συνοχή” προέκυψε ότι ο Δήμος Σουφλίου δεν έχει κάνει απολύτως καμία ενημέρωση στους κατοίκους του χωριού, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να καταναλώνουν εν αγνοία τους το ακατάλληλο νερό!

Η ίδια η παράταξη “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή” ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων:

nero_tixero