Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη της “ΑΝΑ.Σ.Α.” στους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” με τους εργαζόμενους της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου της Αλεξανδρούπολης.
Ο κ. Μιχαηλίδης τους ευχήθηκε ενόψει των εορτών και τους ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρουν, τονίζοντας  πως αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα για την εικόνα της πόλης αλλά και των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες καθόλη την διάρκεια του έτους.
Στόχος για το 2017 όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι να μπορέσουμε σταδιακά ως Δήμος να φτάσουμε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, ανακύκλωσης αλλά και πρασίνου, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Πόλεων.
Κάτι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει (χωρίς αυτό να υφίσταται σήμερα) επαρκές προσωπικό και εξοπλισμό μηχανημάτων, ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης απορριμάτων καθώς και ένα επιχειρησιακό ανασχεδιασμό από πλευράς της δημοτικής αρχής.
Αυτές οι πρωτοβουλίες πέρα από τον συμβολικό τους χαρακτήρα λόγω εορτών, αναδεικνύουν και την έμπρακτη αναγνώριση της δημοτικής μας παράταξης, για την πολύτιμη προσφορά των εργαζόμενων στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

 

Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Παράταξης