Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ προβλήθηκε στα τουρκικά ιντερνετικά ΜΜΕ μέσω banner

Διαφημιστική καμπάνια στα ιντερνετικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με μεγάλη επισκεψιμότητα της Τουρκίας έκανε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η καμπάνια έγινε με ανάρτηση banner στα sites – τα banner παρέπεμπαν στην ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της ΠΑΜ-Θ, η οποία έχει μεταφραστεί και στην τουρκική γλώσσα.

Η προβολή απέφερε 1.300.000 θεάσεις μηνιαίως στην ιστοσελίδα της ΠΑΜΘ και με το νέο έτος θα επαναληφθεί και μάλιστα ακόμη πιο “επιθετική” και “ενισχυμένη”.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού της ΠΑΜΘ, Μιχάλης Αμοιρίδης, σχολίασε σχετικά:

“Πέρα από τις δράσεις προβολής, το Τουρκικό κοινό, εκτίμησε τις προσπάθειες που η Περιφέρεια ξεκίνησε, με τον αείμνηστο Γ Παυλίδη, για την δυνατότητα χορήγησης Βίζας 72 ωρών και τη χρηματοδότηση δημιουργίας επιπλέον λωρίδων εισόδου ΙΧ οχημάτων στην Ελλάδamoiridisα στο συνοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου. Προσπάθειες οι οποίες θα συνεχισθούν με αίτημα την βελτίωση κτιριακών και λειτουργικών υποδομών στους Κήπους. Θετικό είναι ότι ο συνοριακός σταθμός Καστανιών Έβρου, αυτή την εποχή ανακατασκευάζεται και βελτιώνεται, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης που έχει και την κατά νόμο ευθύνη για τις κτιριακές εγκαταστάσεις”