Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης συμπαρίστασται στην τροχονόμο που έκοψε κλήσεις σε πεζές

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τη συνάδελφό τους, η οποία έκοψε κλήσεις σε πεζές το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη και εξ αυτού του λόγου δέχθηκε και επικριτικά σχόλια, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης. Στην ίδια ανακοίνωση, το συνδικαλιστικό όργανο ζητά την απόσυρση της φωτογραφίας της τροχονόμου από τα ΜΜΕ στα οποία έχει δημοσιευτεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Σχετικά με αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον ηλεκτρονικό τύπο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν  συνάδελφό μας του Τμήματος Τροχαίας την ώρα που εκτελεί τα καθήκοντά της, σημειώνουμε ότι η παραπάνω συνάδελφος έπραξε σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο νόμος. Δικαιώματα και υποχρεώσεις έχουν τόσο οι πεζοί όσο και τα οχήματα. Για την κατάσταση στο κυκλοφοριακό είμαστε υπεύθυνοι όλοι και οι μόνοι που πασχίζουν να βάλουν τάξη είναι οι λιγοστοί συνάδελφοι της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Οι ειρωνείες και η στοχοποίηση, από μερίδα του τύπου και λιγοστών  ευτυχώς συμπολιτών μας, δημόσιων λειτουργών που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.

Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπαράστασή μας  προς οποιοδήποτε συνάδελφο κατηγορείται και στοχοποιείται άδικα, και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε νόμιμη ενέργειά του, που θα έχει σκοπό τη υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, της ιδιότητας  και της προσωπικότητάς του.

Παρακαλούμε για την άμεση απόσυρση της επίμαχης φωτογραφίας από οποιοδήποτε μέσο μαζικής  ενημέρωσης έχει αναρτηθεί για την μείωση της βλάβης που έχουν υποστεί τα προσωπικά δεδομένα της συναδέλφου.