Search
Close this search box.
Στο Φυλάκιο των Κήπων θα διανυκτερεύσει ο Πάνος Καμένος

Όχι σε ξενοδοχείο, αλλά σε στρατιωτική μονάδα και μάλιστα της πρώτης γραμμής θα περάσει τη νύχτα της Πέμπτης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος, που περιοδεύει στον Έβρο.

Όπως είναι γνωστό ο κος Καμένος, σήμερα Πέμπτη θα βρίσκεται στον βόρειο και κεντρικό Έβρο και αύριο Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη.

Η διανυκτέρευσή του θα γίνει στο φυλάκιο των Κήπων στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλαδή μία ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το συγκεκριμένο φυλάκιο ανήκει στη δικαιοδοσία της 31ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στις Φέρες και είναι αυτή που έχει αναλάβει το συντονισμό και την προετοιμασία της φιλοξενίας του.

Ασφαλείς πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι ο κος Καμένος θα πάρει ως δώρο από την Ταξιαρχία και ένα καινούργιο στρατιωτικό τζάκετ. Πάντως -τουλάχιστον για τον Έβρο- είναι η πρώτη φορά που Υπουργός επιλέγει να περάσει τη νύχτα σε στρατιωτική δομή και δη “φυλάκιο”. Γιατί πρέπει να πούμε ότι τόσο στο Διδυμότειχο, όσο και στην Αλεξανδρούπολη υπάρχουν ξενώνες φιλοξενίας στελεχών του στρατού, υπό την ευθύνη των Μεραρχιών και ο Υπουργός θα μπορούσε να μείνει σε κάποιον από αυτούς.

Ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να κοιμηθεί δίπλα σε μάχιμους στρατιώτες – φύλακες των ελληνοτουρκικών συνόρων.