Αλεξανδρούπολη: Ομιλία της Ευρωβουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κ. Κούνεβα με θέμα «Βία κατά των Γυναικών: Ένα διαρκές έγκλημα χωρίς τιμωρία»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ)-Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου, ομιλία με θέμα:

«Βία κατά των Γυναικών: Ένα διαρκές έγκλημα χωρίς τιμωρία».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν: η κα Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Δήμητρα Μιχαλοπούλου, Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, η κα Παναγιώτα Παρδαλίδου-Δουλάμη, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ) – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης και ο Δημήτρης Στεφανίδης, Κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας. Τον συντονισμό της ομιλίας θα κάνει η Σοφία Χύτου, Κοινωνική Λειτουργός.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να συμμετέχουν στην παραπάνω εκδήλωση με στόχο την ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε να φωτίσουμε τις πτυχές του κοινωνικού αυτού φαινομένου. Η παρουσία σας θα συμβάλλει στην ανταλλαγή απόψεων γύρω από την αναγκαιότητα συνεργασίας των τοπικών φορέων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας, σε θέματα έμφυλης βίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2 και στο τηλέφωνο 2551025629.