Διδυμότειχο: Την Κυριακή η Ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στον Έβρο – Προοπτικές»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Διεύθυνση διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στον Έβρο – Προοπτικές», την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου.

Η ημερίδα πραγματοποιείται από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου και Ορεστιάδας σε συνεργασία με στελέχη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Θεσσαλονίκης και της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ. Οι εισηγητές είναι ειδικοί ερευνητές στον τομέα των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, όπως και των Νέων Καλλιεργειών (Super Foods) και θα παρουσιάσουν θέματα για την καλλιέργεια, τις νέες τεχνικές και τις προοπτικές που έχει η καλλιέργεια τους στον Έβρο.

%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bc2

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, αγρότη και μη, που επιθυμεί να ενημερωθεί για τα νέα δεδομένα που αφορούν στην καλλιέργεια των Αρωματικών-Φαρμακευτικών Φυτών και των Νέων Καλλιεργειών (Super foods).

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα της Ημερίδας αναλυτικά:

%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1