Αλεξανδρούπολη: Ρεσιτάλ βιολιού της Αγγελικής Λαλαμπέκοβα

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει ρεσιτάλ βιολιού της Αγγελικής Λαλαμπέκοβα, αριστούχου αποφοίτου του Κρατικού Κονσερβατορίου της Αρμενίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121). Στο πιάνο συνοδεύει ο Θανάσης Τρικούπης.

%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1

Η Αγγελική Λαλαμπέκοβα γεννήθηκε το 1994 στην Θεσσαλονίκη. Από 6 χρονών ξεκίνησε μαθήματα βιολιού στο Ωδείο ”ΦΑΕΘΩΝ” Αλεξανδρούπολης. Το 2012 κατόπιν εξετάσεων έγινε δεκτή στο Κρατικό Κονσερβατόριο Κομιτάς του Ερεβάν και ήταν η μοναδική φοιτήτρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση που σπούδαζε με πλήρη κρατική υποτροφία που της δόθηκε από το κράτος της Αρμενίας. Τον Απρίλιο του 2016 κέρδισε το 2ο βραβείο και τον τίτλο Laureate στον διεθνή διαγωνισμό βιολιού “Renaissance”. Τον Ιούλιο του 2016 αποφοίτησε με Αριστεία από το Κρατικό Κονσερβατόριο του Ερεβάν και απέκτησε το Bachelor Μουσικής Τέχνης με ειδίκευση στο Βιολί. Από τον Νοέμβριο του 2016 κατόπιν ακρόασης είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης – MOYSA.

Η μουσικός γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB, λίγες ημέρες πριν το ρεσιτάλ:

Μια ξεχωριστή για μένα μέρα πλησιάζει…
Στις 3 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει το πρώτο μου ρεσιτάλ Βιολιού στην Αλεξανδρούπολη, στην πόλη όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στον υπέροχο κόσμο της μουσικής!

Σας καλώ όλους να περάσουμε μια όμορφη μουσική βραδιά όπου θα ακουστούν έργα των Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Γιοχάνες Μπραμς, Komitas – Gomidas, Αράμ Χατσατουριάν, Alexander Arutiunian.
Στο πιάνο θα με συνοδεύει ο Διευθυντής του Ωδείου Φαέθων κ. Θανάσης Τρικούπης!”

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.