Τροποποιεί τους συντελεστές των δημοτικών τελών Φερών και Αλεξανδρούπολης το Δημοτικό Συμβούλιο

Ένα θέμα που πέρασε στα “ψιλά” της προηγούμενης συνεδρίασης επανέρχεται στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος για τους συντελεστές υπολογισμού των δημοτικών τελών Αλεξανδρούπολης και Φερών που εκτός από ανισομεγέθεις είναι δυσανάλογοι αφού ο “μεγάλος” συντελεστής είναι στις Φέρες και ο μικρός στην Αλεξανδρούπολη.

Το θέμα είχε θίξει στην προηγούμενη συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης όμως δεν είχε πάρει απάντηση (αναφορικά με την ανισότητα των συντελεστών). Φαίνεται όμως ότι οι απαντήσεις θα δοθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Συμβουλίου, όπου το θέμα εισάγεται με α/α -3-.

Ο κος Μιχαηλίδης πάντως, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΘρακηΝετ παρατήρησε την εισαγωγή του θέματος στη διάταξη της συνεδρίασης εκτιμώντας ότι αυτό συνέβη λόγω της δικής του προηγούμενης παρέμβασης. Σημείωσε ακόμη την εκτίμησή του ότι αυτή η συζήτηση θα διορθώσει την αδικία σε βάρος των κατοίκων των Φερών και της Τραϊανούπολης.

Ο επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α. ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Βλέπουμε με χαρά και ικανοποίηση οτι αυτή η αδικία θα διορθωθεί μετά από 8 χρόνια, έστω άν πληρώθηκαν χρήματα άδικα από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες αυτών των δημοτικών ενοτήτων”