Μπαράζ ληστειών στο Διδυμότειχο – Διέρρηξαν και γνωστό κοσμηματοπωλείο!

Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε το βράδι της Δευτέρας στο Διδυμότειχο με τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα να έχουν μπει στο στόχαστρο των ληστών. Πρόκειται για τρία καταστήματα εστίασης και ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία όχι μόνο το Διδυμοτείχου, αλλά του Έβρου γενικότερα καθώς ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται και στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δράστες έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος και αφαίρεσαν μεγάλο μέρος του εμπορεύματος, η αξία του οποίου δεν έχει αποτιμηθεί ακόμη, αλλά σίγουρα είναι μεγάλη. Ο επιχειρηματίας πάντως ήδη έχει αποκαταστήσει τη ζημιά στη βιτρίνα, που εν προκειμένω είναι το ελάχιστο καθώς η ζημία που υπέστη από τη ληστεία του εμπορεύματος είναι πολύ μεγαλύτερη. Από τα καταστήματα εστίασης αφαιρέθηκαν χρηματικά ποσά.

Προκαλεί πάντως μεγάλη απορία το γεγονός ότι οι ληστές δεν έγιναν αντιληπτοί μιας και τα καταστήματα και ειδικά το κοσμηματοπωλείο βρίσκονται στο κέντρο του Διδυμοτείχου επί και πέριξ της οδού Βενιζέλου (που είναι ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης).