Με 4 Υπουργούς έρχεται στον Έβρο ο Αλέξης Τσίπρας – Ανάμεσα τους και “ο Υπουργός των διοδίων”

Τέσσερις υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στη Θράκη, που θα γίνει την Παρασκευή. Αυτοί είναι οι κύριοι: Χαρίτσης, Πιτσιόρλας, Κουρουμπλής και Γαβρόγλου.

Ειδικά δε ο κος Πιρτσιόλας που κατέχει θώκο υφυπουργού στο Υπουργείο Ανάπτυξης είναι ίσως ο χρησιμότερος όλων καθώς πριν από λίγο καιρό διαχειρίστηκε ως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ την αντίδραση των τοπικών φορέων Έβρου και Ροδόπης για τα διόδια της Μέστης. Οπότε οι θεσμικοί της περιοχής μάλλον δε θα χάσουν την ευκαιρία να του θέσουν το ζήτημα, αφού ο διαγωνισμός για την κατασκευή του σταθμού έγινε την περασμένη Τρίτη 22 του μήνα και η Μέστη δεν είχε εξαιρεθεί από την προκήρυξη.

Όσο για το πρόγραμμα της επίσκεψης, αυτό ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής με επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται με επιθεώρηση των έργων του αγωγού ΤΑΡ στον Έβρο και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο δήμο Αρριανών του Νομού Ροδόπης από κει συνεχίζει στην Ξάνθη και επιστρέφει στην Κομοτηνή όπου στις 14.00 έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, στις 18.00 εγκαινιάζει την Εμπορική Έκθεση “Ανατολική Μακεδονία – Θράκη” και στις 19.30 θα κανει πολιτική συγκέντρωση-ομιλία στο ξενοδοχείο Arcadia.