15χρονος Γιάννης προς Αλεξανδρουπολίτες: «Σας ευχαριστώ όλους»

«Σας ευχαριστώ όλους» είναι τα λόγια που κατόρθωσε να ψελλίσει ο 15χρονος Γιάννης, συναισθηματικά φορτισμένος στην τηλεφωνική επικοινωνία μας αμέσως μετά το τέλος του Φιλανθρωπικού Μουσικοχορευτικού & Χορωδιακού «Μαραθώνιου Ζωής», που πραγματοποιήθηκε με απίστευτα μεγάλη επιτυχία από την Ε.ΠΟ.Φ.Ε./Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου και 53 Συλλόγους στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο στόχος επετεύχθη εις το ακέραιο! 10.518 Ευρώ είναι το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες συλλόγους και τον απλό κόσμο που κατέκλυσε στην κυριολεξία το δημοτικό θέατρο – την κυρίως αίθουσα, το θεωρείο, το φουαγιέ. Από νωρίς είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν υπομονετικά στο πεζοδρόμιο. Τρεις φορές «ανακυκλώθηκε» το κοινό της αίθουσας. Υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 κόσμου πέρασε τη βραδιά της 17ης Νοεμβρίου για να συνδράμει στην Πρωτοβουλία Αγάπης της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. με την ενεργό συνδρομή των Συλλόγων για την οικονομική ενίσχυση της 5μηνης καθημερινότητας που απαιτείται ως την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης.

Τα χρήματα παραδόθηκαν στη θεία του Γιάννη την κ. Λένα που ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπροσωπώντας την οικογένεια, αμέσως μετά το κλείσιμο της φιλανθρωπικής βραδιάς από τον Πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. κ. Δημήτρη Κελεμίδη παρουσία μελών του Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και Προέδρων των συμμετεχόντων συλλόγων.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

Την αξιοσέβαστη Οικογένεια του Γιάννη, που μας έδωσε την επίσημη συγκατάθεση της για την πραγματοποίηση του Φιλανθρωπικού «Μαραθώνιου Ζωής». Την επισκεφθήκαμε στους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής όπου διαμένει και τη γνωρίσαμε από κοντά. Δηλώνουμε παρόντες δίπλα της ανά πάσα στιγμή και ορίζουμε με το καλό νέα συνάντηση μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης.

Τους 3.000 και πλέον απλούς συμπολίτες μας, που συνέρευσαν μαζικά και πλημμύρισαν το δημοτικό θέατρο, στέλνοντας με τη βροντερή παρουσία τους το προσωπικό του μήνυμα συμπαράστασης ο καθένας στον 15χρονο Γιάννη και όλη την οικογένεια.

Τους Προέδρους, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα εκατοντάδες αξιέπαινα Μέλη των 53 Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Αθλητικών Συλλόγων, που ανταποκρίθηκαν αμέσως από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και συμμετείχαν ενεργά συγκεντρώνοντας μέσα σε ένα μόλις 24ωρο το μισό περίπου από το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό.

Όλα τα τοπικά τηλεοπτικά, διαδικτυακά, ραδιοφωνικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πρόβαλαν, δημοσίευσαν, ανακοίνωσαν συστηματικά το Φιλανθρωπικό «Μαραθώνιο Ζωής», συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης – ουσιαστικά και καθοριστικά στην άμεση  και διαρκή ενημέρωση του κόσμου για μαζική συμμετοχή.

Τους Φίλους μας, που κοινοποίησαν μαζικά στο διαδίκτυο την αφίσα της εκδήλωσης, βοηθώντας μας έτσι στην ακόμα μεγαλύτερη δημοσιοποίησή της.

♦ Την Έλενα Σώκου που παρουσίασε με συναίσθημα τον 4ωρο Μαραθώνιο, την «Φουντουκίδης Rentals» για την αφιλοκερδώς ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης, την διαδικτυακή ενημερωτική πύλη “www.e-evros.gr” για τη δωρεάν δημιουργία της μακέτας της αφίσας και την αναπαραγωγή της, τις «Ψηφιακές Εκτυπώσεις Δημητριάδης» για τη δωρεάν εκτύπωση του banner της εκδήλωσης.

 

Ο «Μαραθώνιος Ζωής-Η Αλεξανδρούπολη για τον Γιάννη» διοργανώθηκε από την Ε.ΠΟ.Φ.Ε./Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου με την άμεση Υποστήριξη και δυναμική Συμμετοχή 53 Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Αθλητικών Συλλόγων:

ΑΜΕΑ ΕΒΡΟΥ, ΑΜΕΑ  “ΚΟΤΙΝΟΣ”, «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΦΕΡΩΝ, ΑΙΣΥΜΗΣ, «ΑΚΡΙΤΕΣ»  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» ΕΒΡΟΥ, ΑΝΘΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», ΑΡΔΑΝΙΟΥ  «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ», ΑΡΧΕΙΟ MΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ», ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΔΩΡΙΚΟΥ «ΑΚΡΙΤΕΣ  ΚΟΜΝΗΝΟΙ», ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΣΕΙΟΝ ΑΙΝΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, «ΘΡΑΚΗ» ΦΕΡΩΝ, ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «Α.Π.Ι.Σ.Α.», ΙΣΑΑΚΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ  «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ», ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ  ΕΒΡΟΥ “ΣΥΝΕΧΙΖΩ”, ΚΗΠΙΩΤΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΚΙΡΚΗΣ,  ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΒΡΟΥ «Ο ΜΙΝΩΑΣ», «ΚΥΚΛΩΠΕΣ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΛΑΒΑΡΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΛΑΔΙΩΤΩΝ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΗΛΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α.Μ.Θ., ΝΕΑΣ ΧΗΛΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», ΝΙΨΑΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «ΟΡΕΣΤΗΣ», ΠΑΛΑΓΙΑΣ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΠΕΥΚΩΝ «ΟΙ ΡΙΖΕΣ», ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΒΡΟΥ «ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ», ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΩΝ ΕΒΡΟΥ «Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ», ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΦΕ/ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, «ΤΡΙΓΩΝΟΥ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΤΥΧΕΡΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «Π.Ε.Σ.Τ.Α.», ΤΩΝ ΕΝ ΕΒΡΩ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «Ο.Φ.Θ.Α.», ΦΙΛΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «ΕΥ ΚΟΣΜΩ», «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΧΗΛΙΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», «BAILA CONMINGO», «DANCE ART ACADEMY», «RITMO DE ARTE».

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και τους Συμμετέχοντες Συλλόγους

Δημήτρης Κελεμίδης

Πρόεδρος Ε.ΠΟ.Φ.Ε.