Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Θράκη προανήγγειλε από την Αλεξανδρούπολη ο Λ. Αυγενάκης

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θράκη στο εγγύς μέλλον προανήγγειλε από την Αλεξανδρούπολη ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κος Αυγενάκης περιοδεύει στη Θράκη επικοινωνώντας τη “Συμφωνία Αλήθειας με αγρότες και κτηνοτρόφους” με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου. (Δείτε εδώ το πρόγραμμα της περιοδείας). Μεταξύ άλλων, ο κος Αυγενάκης κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει το νέο βηματισμό της Νέας Δημοκρατίας και ερωτώμενος για το τι έχει αλλάξει στο κόμμα σε σχέση με τότε που η ΝΔ ήταν κυβέρνηση είπε πώς έχει αλλάξει κατ’ αρχήν ο αρχηγός, αλλά και η κοινωνία:

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη σειρά του, σχολιάζοντας την επίσκεψη Αυγενάκη και το οδοιπορικό της ΝΔ στη Θράκη, παρατήρησε ότι αυτό συμβαίνει για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρόνο και κατά την εκτίμησή του αυτό σημαίνει ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση νοιάζεται για την περιοχή. Δήλωσε δε πώς όσο πιο γρήγορα ανατραπεί η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο και ερωτώμενος αν τελικά επιθυμεί απλώς να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ή να έρθει η Νέα Δημοκρατία, απάντησε όπως θα ακούσετε στο βίντεο:

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τη σειρά του τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της χώρας όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές και σε αυτή την προσπάθεια συνάπτει τη “Συμφωνία Αλήθειας” με τον ελληνικό λαό τον οποίο κάλεσε να παρακολουθεί την πορεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ερωτώμενος για ποιο λόγο θα ‘πρεπε να παρακολουθήσει κανείς της Νέα Δημοκρατία η οποία έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής και μάλιστα κυβερνητικά, είπε ότι πλέον έχουν γίνει αλλαγές και στο κόμμα με προεξάρχουσα την αλλαγή αρχηγού, αλλά και στην ίδια την κοινωνία: