Βαθαίνει το χάσμα Λαμπάκη-Μιχαηλίδη | Ο Λαμπάκης δίνει το λόγο στη Δικαιοσύνη

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται πια η αντιπαράθεση του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης με τον επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ, Παύλο Μιχαηλίδη. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Παρασκευή 18/11 ο Βαγγέλης Λαμπάκης είπε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τον Παύλο Μιχαηλίδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Και όλα αυτά θα γίνουν επειδή ο κος Μιχαηλίδης έχει ισχυριστεί πώς η δημοτική αρχή έχει “στησει παραμάγαζο με απευθείας αναθέσεις έργων” και γενικά κάνει κακοδιαχείριση. Με το αιτιολογικό ότι αυτοί οι ισχυρισμοί μπορούν να οδηγήσουν το Δήμαρχο ενώπιον της δικαιοσύνης, ο κος Λαμπάκης είπε ότι θα ζητήσει αυτός πρώτος τη συνδρομή της.

Υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς του, ο Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί ο Παύλος Μιχαηλίδης να λέει ότι υπάρχουν αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής που ακυρώνονται, αλλά τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι καμία ως τώρα δεν έχει ακυρωθεί ή δεν έχει γίνει δεκτή από τα αρμόδια όργανα.

σ.σ. επειδή στο βίντεο γίνεται αναφορά στην απουσία του κου Μιχαηλίδη από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 14/11, ο κος Μιχαηλίδης επικαλέστηκε λόγους υγείας κοντινού του προσώπου.