(Video) Η ετήσια Γενική Συνέλευση της παράταξης ΑΝΑΣΑ – Ποια θέματα συζητήθηκαν

Την ετήσια γενική συνέλευσή τους έκαναν τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη. Οι γενικές συνελεύσεις προβλέπονται στο καταστατικό λειτουργίας της παράταξης και είναι ανοικτές σε οποιονδήποτε επιθυμεί να τις παρακολουθήσει.

Στη συνέλευση της Τετάρτης πάντως παραβρέθηκαν και μη μέλη της παράταξης (με την έννοια ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν συμμετείχαν στις εκλογές ως υποψήφιοι) και ο επικεφαλής της παράταξης Παύλος Μιχαηλίδης έθεσε μία σειρά από θέματα που απασχόλησαν τα δημοτικά πράγματα της Αλεξανδρούπολης τη χρονιά που πέρασε, εξηγώντας τη στάση που κράτησε η ΑΝΑΣΑ σε αυτά.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στα σημαντικά ζητήματα της χρονιάς και άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της ή τους μη χειρισμούς της, ενώ έδωσε και μία είδηση: αναφερόμενος στην πρόσφατη υπόθεση με την απευθείας ανάθεση μεταφοράς προϊόντων από την εταιρεία του Βαγγέλη Μυτιληνού (προέδρου της ΔΕΥΑΑ), είπε ότι μετά τη συζήτηση που προκάλεσαν αυτός και η παράταξη ΑΝΑΣΑ, τον κάλεσε ο Εισαγγελέας να καταθέσει! Ο εισαγγελέας προφανώς παρενέβη αυτεπαγγέλτως για να ελέγξει τη νομιμότητα λήψης αποφάσεων και “αναθέσεων” στο Δήμο Αλεξανδρούπολης!