Στο κρατητήριο ο ‘αρχιμανδρίτης’ που καταδικάστηκε μετά τις ύβρεις κατά του Μητροπολίτη και της Μητρόπολης Αλεξ/πολης

Στο κρατητήριο της Α/Δ Αλεξανδρούπολης βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο ‘αρχιμανδρίτης’ που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για τη δράση του, που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες και έληξε με καταδίκη εις βάρος του.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που το δικαστήριο υπέδειξε ως ένοχο για την παραγωγή, εκτύπωση και διανομή των υβριστικών φυλλαδίων κατά του Μητροπολίτη κου Άνθιμου και συνεργατών του. Σε διάστημα περίπου τριών ετών έγιναν τρεις τέτοιες διανομές και έως τώρα δύο δικαστήρια.

Ο ‘αρχιμανδρίτης’ συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του σε προάστιο της Αλεξανδρούπολης και τώρα πια καλείται είτε να εκτίσει τις ποινές που του επιβλήθηκαν στις δύο πρόσφατες δίκες, είτε να καταβάλλει τα χρήματα για την εξαγορά τους (η συνολική κάθειρξη που υποχρεούται να εκτίσει είναι περίπου 11 χρόνια).

Ο πρώην αρχιμανδρίτης αποφάσισε τελικά ότι θα εκτίσει την ποινή του, σύμφωνα με πληροφορίες του “R” και αύριο θα οδηγηθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί μία δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενος λόγω των υποθέσεων των φυλλαδίων.