Η ΓΣΕΕ αποφάσισε Γενική Πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκεμβρίου

Γενική 24ωρη πανελλαδική απεργία και συλλαλητήρια στις 8 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση η Ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ. Σε ανακοίνωσή τονίζεται ότι «ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος».

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκαν επίσης περιφερειακές συσκέψεις για το συντονισμό δράσης σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, παραστάσεις διαμαρτυρίας, συνεννόηση και συντονισμός με άλλες κοινωνικές ομάδες για την επίτευξη ενός ευρύτερου μηνύματος κοινωνικής αγανάκτησης και σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου για περαιτέρω προγραμματισμό δράσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ «τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και η ΓΣΕΕ θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά, όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της, για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια. Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.»

 

ert.gr