Βούλγαρος παράτησε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό μεταξύ Αλεξ/πολης – Κομοτηνής και εξαφανίστηκε! (photos)

 

Ένας σοβαρός κίνδυνος απειλεί τους χρήστες της Εγνατίας Οδού που κινούνται προς την Αλεξανδρούπολη ερχόμενοι από Κομοτηνή. Κι αυτό γιατί σε μικρή απόσταση πριν την πρώτη έξοδο για την πόλη βρίσκεται παρατημένο ένα αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό το αυτοκίνητο βρίσκεται παρατημένο εκεί περίπου εδώ και έναν μήνα και είναι απορίας άξιο το γιατί δεν έχει ακόμα απομακρυνθεί. Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του το έχει παρατήσει εκεί, αφού στο παρμπρίζ υπάρχει μία κλήση της τροχαίας με ημερομηνία 17-10-2016 και λείπουν οι πινακίδες του, οι οποίες προφανώς έχουν αφαιρεθεί από την αστυνομία.

Το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού είναι σπασμένο και μέσα διακρίνονται κάποια έγγραφα, που μαρτυρούν τη βουλγαρική καταγωγή του ιδιοκτήτη. Η Εγνατία οδός έχει βάλει κώνους γύρω από το αυτοκίνητο και τη χαρακτηριστική πινακίδα “εκτελούνται έργα” με τον πορτοκαλί φακό, ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει.

Το πότε ακριβώς θα απομακρυνθεί παραμένει άγνωστο και φυσικά ως που να γίνει αυτό, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε τις φωτογραφίες