Δωρεάν μαθήματα στήριξης σε άπορους μαθητές απο τους Εθελοντές του Δ. Ορεστιάδας

Για δεύτερη χρονιά εφέτος, το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Ορεστιάδας, σε συνεργασία με Εθελοντές Εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας που είναι ήδη εγγεγραμμένοι αλλά και αυτούς που επιθυμούν για πρώτη φορά να εγγραφούν στα μητρώα εθελοντών της εθελοντικής ομάδας Παιδείας, συνενώνουν τις δυνάμεις τους, για την στήριξη μαθητών που χρήζουν υποστήριξης στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων τους και οι οικογένειές τους λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορούν να τους την εξασφαλίσουν.

Η κοινωνική υπηρεσία με σχετικές κοινωνικές έρευνες κι αυστηρά κριτήρια ελέγχου, έχει προβεί στην καταγραφή ικανού αριθμού μαθητών [που έχουν ανάγκη κι έχει εξασφαλίσει με την συνεργασία του 3 ου Γυμνασίου, που στεγάζει και το Εσπερινό Λύκειο και Γυμνάσιο της πόλης μας, τον απαιτούμενο και κατάλληλο χώρο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με την μορφή εξατομικευμένης μελέτης είτε με ολιγομελείς ομάδες, εντελώς δωρεάν. Οι πρώτοι εθελοντές εκπαιδευτικοί έχουν ενημερωθεί και θα υπάρξει σύντομα συνάντηση ενημέρωσης και συντονισμού.

Προσκαλούνται τόσο οι νέοι εθελοντές εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή την τόσο αξιόλογη και χρήσιμη εθελοντική πρωτοβουλία, όσο και τις άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης σε αυτό τον τομέα, να επικοινωνήσουν με τις:

Καδοπούλου Ε. και Μαρασλή Α., Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας Δ. Ορεστιάδας στο τηλ 2552-3-50015-016