Ξάνθη: To τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παυλίδη (video)

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και πολύς κόσμος αποχαιρέτισαν στην Ξάνθη τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, ενώ το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Τέρενς Κουίκ, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Χριστίνα Καλογήρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην βιντεοσκοπήσουν στο εσωτερικό της εκκλησίας, αλλά ούτε και την ταφή του, πράγμα το οποίο έγινε σεβαστό από όλους.

Ο Γιώργος Παυλίδης αφήνει ένα ανεξίτηλο ίχνος στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι μόνο.

Το χειροκρότημα κατά την έξοδο του φερέτρου από το ναό, είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στο έργο του ανθρώπου που υπηρέτησε έως το τέλος “την ενότητα και την αλληλεγγύη” της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΒΡΟΥ Δ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ