Σύλληψη 41χρονου Γερμανού στους Κήπους για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα

Συνελήφθη χθες (14-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου ατόμου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είχε εισέλθει νόμιμα στην χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, να επιβιβάζεται σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το παραπάνω σημείο εισόδου. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν, στο εσωτερικό του οχήματος και τις αποσκευές του 41χρονου, εντόπισαν, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

  • 94 ναρκωτικά δισκία
  • 1 ταυτότητα και 1 άδεια ικανότητας οδήγησης των ισπανικών αρχών, που ανήκουν σε άλλο άτομο και για τις οποίες, όπως προέκυψε, έχει δηλωθεί κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.