Search
Close this search box.
Ποιος πολιτικός είπε ότι “ο ΠτΔ είναι με την κάπα στον ώμο”;

Μπορεί να ξεκίνησε πρόσφατα την ενασχόλησή του με το πολιτικό προσκήνιο, ωστόσο γνωρίζει τα της Ελλάδας πράγματα, αφού έχει υπηρετήσει επί οκτώ χρόνια τη θέση του προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Ο λόγος για τον κο Γιάννο Γραμματίδη, ο οποίος ηγείται του νέου πολιτικού σχηματισμού “νέα πορεία, νέα Ελλάδα”.

Από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε ο κος Γραμματίδης για να παρουσιάσει τον νέο του σχηματισμό, μεταξύ άλλων έδωσε και μία σημαντική είδηση: Επικαλούμενος προσωπικό του διάλογο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αποκάλυψε οτι ο δεύτερος του εξομολογήθηκε πως “είναι με την κάπα στον ώμο” – δηλαδή ότι δεν αποκλείεται για τον ίδιο το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Η συγκεκριμένη απάντηση μάλιστα δόθηκε από τον κο Παυλόπουλο όταν ο Γιάννος Γραμματίδης τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν παραιτείται (με δεδομένο ότι οι κυβερνώντες, αλλά και η αντιπολίτευση δεν εργάζονται για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση).

σ.σ. εκτενές ρεπορτάζ για τις θέσεις και το προφίλ της “νέας πορείας, νέας Ελλάδας” θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση του “R”.