Καβάλα: Ο ΟΛΚ απαντάει στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για τη δέσμευση των λογαριασμών

Με ένα αιχμηρό δελτίο τύπου απάντησε ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας στην δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών από τη δημοτική επιχείρηση “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” για αποπληρωμή χρεών. Ο Οργανισμός στηλιτεύει την απόφαση της προέδρου της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” να δεσμεύσει το σύνολο των λογαριασμών του, και τονίζει ότι εξαιτίας αυτής της εξέλιξης δεν θα πληρωθούν εργαζόμενοι και προμηθευτές του. Σημειώνει δε, ότι ένας μόνο λογαριασμός ήταν αρκετός για την αποπληρωμή του χρέους και ότι δεν ήταν απαραίτητη η δέσμευση όλων.

Το πλήρες δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Με το παρόν δελτίο τύπου θέλουμε να στηλιτεύσουμε την τακτική που ακολουθεί η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ δια της Πρόεδρου της κ. Ιωσηφίδου, η οποία παρότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Οργανισμού Λιμένα , σε μία μόνο τράπεζα, υπερκαλύπτουν το ποσό που απαιτεί για την απαλλοτρίωση στον νέο Λιμένα, επιμένει να δεσμεύει το σύνολο των λογαριασμών με αποτέλεσμα  να μην πληρωθούν εργαζόμενοι, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές.

Η κ. Ιωσηφίδου παρότι ενημερώθηκε για την αποδέσμευση ενός τουλάχιστον λογαριασμού ώστε να πληρωθούν, εργαζόμενοι  ασφαλιστικά ταμεία και συναλλασσόμενοι, αρνήθηκε πεισματικά κάθε συζήτηση, διότι  προφανώς προτεραιότητα για αυτήν έχει η ικανοποίηση του εκδικητικού της μένους.

Την   τακτική  της αυτή   θέτουμε στην κρίση των Καβαλιωτών και της Δημάρχου κ. Τσανάκα.