Καβάλα: Δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Οργανισμού Λιμένος

Όλοι οι λογαριασμοί του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας -συμπεριλαμβανομένου και αυτού στην Τράπεζα της Ελλάδας- είναι πλέον δεσμευμένοι, λόγω… χρεών.Την είδηση δημοσιεύει το xronometro.com και σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται οι λογαριασμοί δεσμεύτηκαν για λογαριασμό της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ”.

Πιο συγκεκριμένα η δέσμευση των λογαριασμών έγινε στο πλαίσιο εκτέλεσης της απόφασης του Εφετείου Θράκης από το 2013, που αναγνώριζε στη δημοτική επιχείρηση το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για την απαλλοτρίωση χώρου 75 στρεμμάτων στο Εσκή Καπού κι έπειτα από τις ακυρωτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, αλλά και της απόρριψης του Πρωτοδικείου Καβάλας στην αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης για διαταγή πληρωμής της αποζημίωσης στη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Εντός οκτώ ημερών ολες οι Τράπεζες στις οποίες έχει λογαριασμούς ο ΟΛΚ οφείλουν να κοινοποιήσουν στο Εφετείο Καβάλας όλους τους λογαριασμούς του ΟΛΚ και να αναφέρουν τα ποσά που περιέχουν. Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Αναστασία Ιωσηφίδου εκτιμά πάντως ότι τα ποσά των λογαριασμών είναι ικανά να καλύψουν την οφειλή του 1.5 εκ ευρώ.