Αλεξανδρούπολη: “Λευκός Καπνός” για το Πάρκο Αλτιναλμάζη. Βρέθηκε ενοικιαστής

Βγήκε επιτέλους ο λευκός καπνός που όλοι περίμεναν για το Αναψυκτήριο του Πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 22/9 έγινε για άλλη μία φορά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μισθωτή του Αναψυκτηρίου, ο οποίος τελικά και συμμετοχές είχε και ανέδειξε μισθωτή.

Ο επιχειρηματίας που “κέρδισε” το Αναψυκτήριο προσέφερε μηνιαίο μίσθωμα 1650 € και είναι γνωστός στην Αλεξανδρούπολη από την ενασχόλησή του με την εστίαση και τη “διασκέδαση”. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εχει διατελέσει ιδιοκτήτης κέντρων διασκέδασης που έχουν γράψει ιστορία στην Αλεξανδρούπολη και είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

Στο διαγωνισμό συμμετείχε ένας ακόμη επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε έξη (6) χρόνια με δικαίωμα παράτασης για ακόμη τρία (3) χρόνια και αρχίζει από την υπογραφή του συμφωνητικού εκμίσθωσης ακινήτου.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έχει δεσμευτεί πώς θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στην πολεοδομική άδεια του Αναψυκτηρίου για να αλλάξουν δύο πράγματα: α) η έκταση της κουζίνας από 15 σε 30 τμ και β) η επέκταση της “σάλας” πέραν των 300 τμ.

/ολόκληρη η προκήρυξη του διαγωνισμού βρισκεται εδώ