Κομοτηνή : Μια ιστορία ανθρωπιάς με άρωμα… ούζου!

Μάρτυρες ενός συγκινητικού περιστατικού έγιναν πριν από λίγες ημέρες πελάτες ενός μίνι μάρκετ της Κομοτηνής στη βόρεια πλευρά της πόλης. Ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 90 έφτασε ασθμαίνοντας στο μάρκετ για ν’ αγοράσει ένα 50αράκι ούζο. Παρά το γεγονός ότι τα χρήματά του δεν συμπλήρωναν την αξία του ούζου, ο καταστηματάρχης του το πρόσφερε, αλλά η τύχη είχε άλλα σχέδια! 

Βγαίνοντας από το κατάστημα ο παπούς έπεσε πάνω σε έναν φουριόζο ποδηλάτη πιτσιρικά, ο οποίος… του έριξε το ούζο και το έσπασε! Εμφανώς λυπημένος ο παπούς ακούμπησε να ξεκουράστει για να γυρίσει στο σπίτι του και τότε τον συνάντησαν οι πελάτες του μάρκετ, που είχαν γίνει μάρτυρες και στην αγορά του ούζου… Το σπασμένο μπουκάλι και η απογοήτευση του ηλικιωμένου ήταν αρκετά για να καταλάβουν τι είχε συμβεί…

Τότε, ένας από αυτούς αγόρασε ένα άλλο μπουκάλι και του το προσέφερε για να τον δει να χαμογελάει σαν μικρό παιδί και να του χαρίζει απλόχερα τις ευχές του!

Την ιστορία μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό ένας από τους πρωταγωνιστές της, ο οποίος προλαμβάνοντας τυχόν κακεντρεχείς διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για κάποιον ηλικιωμένο αλκοολικό, αλλά για κάποιον που “Η όλη του στάση έδειχνε συγκροτημένο άτομο. Ήταν ο χαρακτηριστικός γεροντάκος που έφτασε τα 90 και θέλει το 50αράκι του που και που”

Ο λόγος που δεν αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ιστορία, είναι γιατί ο πρωταγωνιστής και χρήστης του Facebook έχει ρυθμίσει τις αναρτήσεις του να φαίνονται μόνο σε “φίλους” και οχι δημόσια.