Κομοτηνή: Delivery Boy βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.000 €!

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι ο Αλί Κουρτ Χουσεΐν από την Κομοτηνή. Είναι 24 ετών και δουλεύει ως delivery boy σε καφέ του Εμπορικού Κέντρου της πόλης. Η εφημερίδα “ο Χρόνος” δημοσιεύει μία ιστορία, που δείχνει τα δύο πρόσωπα της κοινωνίας μας. Το καλό και το κακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από δύο εβδομάδες ο Αλί βρήκε ένα τσαντάκι έξω από ένα κατάστημα στο οποίο είχε πάει για δουλειές του αφεντικού του. Ο νεαρός, σκέφτηκε ότι το τσαντάκι μπορεί να ανήκε σε κάποιον πελάτη του καταστήματος, το περιμάζεψε, το παρέδωσε στον ταμία και συνέχισε τη δουλειά του.

Λίγες ημέρες μετά, το αφεντικό του Αλί δέχθηκε ένα συγχρητήριο τηλεφώνημα για το ήθος του υπαλλήλου του, καθώς το τσαντάκι περιείχε τελικά 5.000 €, τα οποία παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του μαζί με όλο το περιεχόμενό του, φυσικά.

Όμως, το τηλεφώνημα δεν ήταν του ιδιοκτήτη. Ήταν του καταστηματάρχη μπροστά στην πόρτα του οποίου είχε βρεθεί το τσαντάκι.

Ο ιδιοκτήτης, όχι μόνο δεν έδωσε στον Αλί τα νόμιμα εύρετρα, αλλά δεν τον αναζήτησε ούτε καν για να του πει ένα ευχαριστώ!