Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικοί υποδέχτηκαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη

Μία αναπάντεχη υποδοχή στην Αλεξανδρούοπολη είχαν οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που έφτασε στην πρωτεύουσα του Έβρου προερχόμενο απο Θεσσαλονίκη γύρω στις 20:30 χθες βράδι.

Το λεωφορείο υποδέχτηκε στο ΚΤΕΛ αστυνομική δύναμη για να εξετάσει την καταγγελία επιβάτιδας, η οποία έχασε τον φορητό υπολογιστή της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!

Πρόκειται για μία κοπέλα ηλικίας περίπου 30 ετών, η οποία ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία επιβιβάστηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Αλεξανδρούπολη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το laptop της κλάπηκε -κατά την άποψή της- και σύμφωνα με τις πληροφορίες του “R” ενημέρωσε τον οδηγό, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία. 

Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος σε όλους τους επιβάτες κατά την άφιξη του λεωφορείου στον τερματικό του σταθμό, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη. Κατά τη στάθμευση, ο οδηγός άνοιξε μόνο τη μία πόρτα του οχήματος από την οποία μπήκε ένας αστυνομικός και ενημέρωσε τους επιβάτες για το τι επρόκειτο να συμβεί.

Ο ελεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί ο υπολογιστής της κοπέλας και το επικρατέστερο σενάριο ήταν να κλάπηκε κατά τη διάρκεια της στάσης που κάνει το λεωφορείο σε Αναψυκτήριο στο μέσον της διαδρομής. Πιθανότατα εκεί, κάποιος που ΔΕΝ επέβαινε στο λεωφορείο έκλεψε το laptop και εξαφανίστηκε προξενώντας μεγάλη ζημιά στην κοπέλα που έφτασε στην Ελλάδα, από την άλλη άκρη του κόσμου.

Εν τέλει όμως η λύση του μυστηρίου δόθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και το λάπτοπ της κοπέλας βρέθηκε στο καφέ του ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Ο υπολογιστής είναι ασφαλής και αύριο θα παραδοθεί στην κοπέλα, η οποία έχει ήδη ενημερωθεί για τον εντοπισμό του.