Κατατέθηκε ο φάκελος του Δ. Δράμας για την υποψηφιότητα στο Πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Ύστερα από πολύμηνη προετοιμασία, ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς και αφού επεξεργάστηκε με σύνεση και ωριμότητα τα προτεινόμενα έργα, ο Δήμος Δράμας κατέθεσε έναν πλήρη φάκελο για την υποψηφιότητα του Δήμου στο Πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.


Ο Δήμος διεκδικεί έργα ανάπτυξης για την περιοχή, συνολικού προϋπολογισμού 8.600.000,00 €. Σημειώνεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης είναι ανταγωνιστική και από τους 6 Δήμους της Περιφέρειας θα χρηματοδοτηθούν μόνο οι 2.

Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός το οποίο στοχεύει να φέρει ανάπτυξη στην περιοχή μας. Η δημοτική μας αρχή, η πόλη μας, έθεσε έναν μεγάλο στόχο. Ο Δήμος Δράμας υπέβαλε έναν ολοκληρωμένο φάκελο που διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με την κατάθεση της υποψηφιότητας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους φορείς και τα πρόσωπα που εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους από την πρώτη στιγμή και με τους οποίους μαζί θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα, εφόσον εγκριθεί, τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής, κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη, και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά όλους τους συνδημότες που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται. Με τη διεκδίκηση της χρηματοδότησης ανοίγονται προοπτικές για τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ανάπτυξη της οικονομίας».

 

 

dramania.gr