Μήνας Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον από 17 Σεπτεμβρίου μέχρι 17 Οκτωβρίου απο την HELMEPA με τη στήριξη του Δ. Καβάλας

Απολαμβάνετε τις ελληνικές θάλασσες και ακτές αλλά σας ενοχλεί το θέαμα των απορριμμάτων που κάποιοι άφησαν πίσω τους και αυτό το καλοκαίρι; Πάρτε την κατάσταση… στα χέρια σας!

Φέτος, η HELMEPA οργανώνει το Μήνα Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον από 17 Σεπτεμβρίου μέχρι 17 Οκτωβρίου 2016. Τη δράση αυτή στηρίζει και ο Δήμος Καβάλας.

Δηλώστε και σεις συμμετοχή στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2016, όπως κάνουν χιλιάδες εθελοντές κάθε χρόνο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, οργανώνοντας τον καθαρισμό μιας ακτής του Δήμου Καβάλας! Επιλέξτε μια από τις ακτές του Δήμου Καβάλας που θα θέλατε να καθαρίσετε εντός του μηνός καθαρισμού και ενημερώστε το Δήμο Καβάλας, ούτως ώστε προσωπικό του Τμήμα Καθαριότητας να παρίσταται κατά την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, παρέχοντάς σας γάντια και σακούλες και παραλαμβάνοντας τα συλλεχθέντα απορρίμματα.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, Λιμενικές Αρχές, ΟΤΑ, εταιρείες, πρεσβείες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, ορειβατικοί και φυσιολατρικοί σύλλογοι, καταδυτικά κέντρα, ναυτικοί και ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, τοπικές ενώσεις, ομάδες εθελοντών και κάθε ένας που θέλει να εκφράσει την ευαισθησία του για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον της χώρας μας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ.1: 2510 451 387 (Γρ. Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής)

Τηλ.2: 2510 451 477 (Τμ. Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας)

email: [email protected]