ΠΓΝΑ: Γιατρός κινδυνεύει με “αργία” λόγω… Δημοτικού Συμβουλίου!
peixamperis
Πασχάλης Πεϊχαμπέρης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και μάλιστα με το ερώτημα της “δυνητικής αργίας” οδηγείται ο γιατρός και Δντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης Πασχάλης Πεϊχαμπέρης. Η κλήτευση του κου Πεϊχαμπέρη έγινε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κο Δημήτρη Αδαμίδη και αφορά την εμπλοκή του γιατρού σε μία υπόθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης κατά την περίοδο που ο κος Πεϊχαμπέρης ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα όμως με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” στην οποία ανήκε ο κος Πεϊχαμπέρης, η συγκεκριμένη υπόθεση, που χρονολογείται στο 2012, δεν έχει ακόμη εξεταστεί από τους αρμόδιους εισαγγελείς, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε Δημοτικούς Συμβούλους.

Στην ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει μεταξύ άλλων: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του γιατρού του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης Πασχάλη ΠεΪχαμπέρη.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το γαϊτανάκι των πειθαρχικών διώξεων, σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων, που ψήφισε η ΝΔκαι υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όταν δεν αφορούν υποθέσεις της υπηρεσίας τους αλλά πολιτικές αποφάσεις, όπως αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης”