Το εγκώμιο του Πρωθυπουργού έπλεξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κος Λαμπάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Πέρα από το κοινό τους γεύμα, οι κ.κ. Τσίπρας και Λαμπάκης είχαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση συμμετεχόντων και των κ.κ. Άνθιμου, Μέτιου και Καραμπίνη.

Σχολιάζοντας όλα όσα ειπώθηκαν και έγιναν ο κος Λαμπάκης χαρακτήρισε τη συνάντηση “φιλική” και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολύ καλή ενημέρωση του Αλέξη Τσίπρα για τα ζητήματα της Θράκης – σε βαθμό τέτοιο που ο πρωθυπουργός “ήξερε τα προβλήματα καλύτερα από μάς”

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κος Λαμπάκης όλο αυτό τον ικανοποιεί ιδιαίτερα και τον κάνει να νιώθει ασφαλής και έσπευσε να διευκρινίσει ότι “οι Θρακιώτες δεν φοβούνται τη ρητορική της Τουρκίας, όμως νιώθουν ανησυχία”, η οποία παρήλθε μετά τη διαπίστωση ότι ο πρωθυπουργός είναι καλός γνώστης των ζητημάτων της Θράκης.

Επιπλέον, ο κος Λαμπάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του για αξιοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, ότι σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν καλά νέα για τον σταθμό LNG, ενώ θυμήθηκε και την στήριξη που είχε δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στα Χρυσωρυχεία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κου Λαμπάκη