(Βίντεο) Να τι μπορεί να συμβεί όταν πεζή περνάει με κόκκινο – Αληθινό περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη

Ένα περιστατικό που κόβει την ανάσα κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα του αυτοκινήτου, του ιδιοκτήτη του μεσιτικού γραφείου Alexpolis Ακίνητα, Αλέξανδρου Γερασούδη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα μήνα περίπου στο “φανάρι του Εγνατία” όταν μία κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο με κόκκινο για τους πεζούς. Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι η κοπέλα ήταν απορροφημένη στη συνομιλία που είχε στο κινητό της, αλλά ήταν τυχερή καθώς ο οδηγός πρόλαβε να αντιδράσει. Βέβαια χτύπησε τελικώς την κοπέλα, αλλά πολύ ελαφρά χάρη στον ελιγμό και το φρενάρισμα που έκανε.

Δείτε τη σκηνή εδώ:

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στα καλά αντακλαστικά του οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος εκινείτο νομίμως και αφού το δικό του φανάρι ήταν πράσινο.

Εν τω μεταξύ, η χρήση καμερών ασφαλείας στα αυτοκίνητα σε χώρες του εξωτερικού είναι υποχρεωτικές, ωστόσο στην Ελλάδα όχι.

Ο κος Γερασούδης πάντως, όπως είπε στο “R”, αποφάσισε να εγκαταστήσει την κάμερα, μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε και για το οποίο κατηγορήθηκε ως υπαίτιος, ενώ δεν έφταιγε. Προκειμένου να αποφύγει την επανάληψη ανάλογης ταλαιπωρίας, έκανε την εγκατάσταση αυτού του χρήσιμου gadget, που μάλλον κάθε οδηγός θα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό του.