Συμμετοχή του ΜΓΣ Εθνικός στην «4η Συνάντηση Αγάπης»

Με τη συμμετοχή 500 και πλεον αθλητών-τριών και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η «4η Συνάντηση Αγάπης» με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Άρη, Πυγμή Ευόσμου, ΑΣ ΑΡΝΗ Χαλκιδικής και ΜΓΣ Εθνικό, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (Παλέ ντε σπορ) την Κυριακή 11 Δεκεμεβρίου. Υπενθυμίζουμε την ιδιαίτερη σχέση με ΠΑΟΚ και ΜΓΣ Εθνικού, από το 2013, που είναι οι δύο πρώτες ομάδες στίβου στην Ελλάδα που έχουν αδερφοποιηθεί.

Αθλητές και αθλήτριες από 5 έως 15 ετών αθλητές-τριες έδωσαν βροντερό παρόν και σίγουρα το ευχαριστήθηκαν και αυτοί και οι γονείς τους. Τους αγώνες ενίσχυσαν η Χριστουγεννιάτικη μουσική, Ο Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, face painting στα παιδιά και άλλες εκλπήξεις.

Η αποστολή του ΜΓΣ Εθνικού με 40 περίπου παιδιά πραγματικά κατέπληξε με σπουδαίες επιτυχίες και ατομικά ρεκόρ από όλους τους αθλητές-τριες του.

Οι μικροί αθλητές 5-7 ετών συμμετείχαν σε παιχνίδια KIDS ATHLETICS, σε μικτές ομάδες παιδιών, από όλα τα σωματεία.

Ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας για το 2016, για τα παιδιά του ΜΓΣ Εθνικού. Οι δράσεις της χρονιάς ολοκληρώνονται το Σάββατο με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή & αθλητική δράση παράλληλα, στις 3μμ στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου Φ.Κοσμάς.

Σημαντική στιγμή των αγώνων, η ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των υπευθύνων των 5 ομάδων στίβου. Ευχαριστούμε την εταιρεία “Εβρίτικα Κελάρια” για την στήριξη της στην εκδρομή μας. Φωτογραφικό ραντεβού με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή  Κώστα Ορφανό, είχαν αθλητές του Εθνικού φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τις Σάπες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα νέα παιδιά του ΜΓΣ Εθνικού, που προέρχονται από τις Σάπες και ανήκουν στο εκεί τμήμα, που δημιουργήθηκε με την συνεργασία της τοπικής Ελπίδας Σαπών και ΜΓΣ.