Δήμος Κομοτηνής: Στο παρά πέντε αποφασίζει αν θα ασκήσει ένσταση στην αξιολόγηση του ΒΑΑ

Όπως είναι γνωστό,το σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δ. Κομοτηνής, κατετάγη τέταρτο στην αξιολόγηση, με συνέπεια να μη δικαιούται την χρηματοδότηση των 8,5 εκ. Ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δ. Κομοτηνής μελετούσε τις προτάσεις των άλλων πόλεων προκειμένου να εντοπίσει τους λόγους που έχασε την χρηματοδότηση, και επιπλέον να αποφασίσει αν θα κάνει ένσταση κατά του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, καθώς και της απόφασης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης περί έγκρισης του Πρακτικού Αξιολόγησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Στην εκπνοή της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων για την Αξιολόγηση δηλαδή σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 1.00΄ το μεσημέρι, θα συνεδριάσει έκτακτα η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Κομοτηνής για να αποφασίσει αν θα ασκηθεί η ένσταση.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που τελικά ασκήσει ένσταση ο Δήμος Κομοτηνής, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος.